Oceňovanie nehnuteľností využitie pri poskytovaní hypotekárnych úverov - Murínová, Daniela
Oceňovanie nehnuteľností pri poskytovaní hypotekárneho úveru. Vysvetlenie základných pojmov - hypotekárna banka, súdni znalci, znalecký a odborný posudok. Najpoužívanejšie metódy pri oceňovaní nehnuteľností: metódy nákladové, výnosové a porovnávacie. Kataster nehnuteľností a pozemková kniha.