Balansovanie na hranici únosnosti - Polakovič, Ivan
Nezamestnanosť ako jeden z hlavných problémov slovenskej ekonomiky. Miera nezamestnanosti na Slovensku. Príjmy a výdavky na politiku trhu práce v SR. Opatrenia na zníženie stavu nezamestnanosti na Slovensku.