Pod novou strechou starý systém - Krištofičová, Dagmar
Aj po prijatí novej koncepcie sociálneho poistenia bude musieť štát dotovať Sociálnu poisťovňu. Priebežný systém financovania je zastaralý. Podstata systému financovania a princípy jeho fungovania. Kríza Fondu dôchodkového zabezpečenia. Nové systémové prístupy v reforme sociálneho zabezpečenia.