Nádeje na vstup do EÚ - Krištofičová, Dagmar
Reforma sociálneho zabezpečenia je predpokladom a súčasťou pripravenosti Slovenskej republiky na členstvo v EÚ. Dôležitou súčasťou predvstupnej stratégie je aproximácia zákonov. Krátkodobé priority v legislatívnom procese SR. Základné ciele reformy sociálneho systému.