Zákon o bankách bude prísnejší - Vechter, Juraj
Novelou Zákona o bankách č. 21/92 Zb. sa sprísňuje bankové podnikanie, ale aj podnikanie nebankových subjektov. Obsahuje nové právomoci bankového dohľadu NBS. Stručná charakteristika zákona v novelizovanej podobe.