Novela zákona o sociálnej pomoci - Reiselová, Eva
Z obsahu: Novelu zákona o sociálnej pomoci si podľa ministra Petra Magvašiho vyžiadal sám život. Dotknutí nezamestnaní obliehajú odbory sociálnych vecí okresných úradov práce. V okrese Rimavská Sobota je aj obec s takmer 90-percentnou mierou nezamestnanosti. Rimavská Sobota dominuje v počte poberateľov sociálnych dávok. Exminister Vojtech Tkáč nesúhlasí s novelou zákona o sociálnej pomoci.