Ekonomický rast sa v druhom štvrťroku mierne zrýchlil - Suďa, Pavol
Vývoj hrubého domáceho produktu (HDP) v druhom kvartáli r. 1999. Porovnanie s rovnakým obdobím r. 1998. Vývoj vývozu a dovozu. Štruktúra dynamiky domáceho dopytu. Rast domácej spotreby. Financovanie časti spotreby z úspor. Vývoj spotreby štátu. Vývoj investícií.