IdNetity - Corporate Identity vo virtuálnom prostredí komunikácia v počítačových sieťach sa stáva vitálnou činnosťou organizácií
Význam pojmu IdNetity v meradle organizácie a samotného človeka. Využitie internetu vo svete. Firemná komunikácia vo virtuálnom prostredí. Elektronická pošta v komerčných aktivitách. World Wide Web. Diskusné skupiny siete Usenet. Nový spôsob získavania a šírenia firemných informácií prostredníctvom internetu - world of mouth. Podpora podnikovej identity na internete s pomocou public relations. Závislosť od elektronickej komunikácie. Corporate identity ako východisko pre budovanie IdNetity.