Premiéri Rumunska a SR na ekonomickom fóre v Bratislave - Oujezdská, Lena
Dvojstranná dohoda o voľnom obchode Slovenska a Rumunska. Obchodná bilancia medzi obidvomi krajinami, vývoz, dovoz. Možnosť slovenských firiem zúčastniť sa na privatizácii v Rumunsku a vytváraní spoločných podnikov. Podpísanie dohody o vytvorení Rumunsko-slovenskej ekonomickej rady. Úlohy rady. Podpísanie dohôd o utajovaných informáciách a o spolupráci v cestovnom ruchu.