Chronológia krízy vo VSŽ, kedysi vlajkovej lode Slovenska - Hutňan, Marián
Riadenie VSŽ Košice v rokoch 1994-1996. Ekonomická katastrofa v roku 1998. Finančné problémy košických oceliarní a ďalší postup krízy.