Chronológia krízy vo VSŽ, kedysi vlajkovej lode Slovenska - Hutňan, Marián
Neudržateľná finančná situácia vo VSŽ koncom roka 1998. Udalosti po nástupe nového prezidenta VSŽ Gabriela Eichlera. Východiská z krízy do budúcnosti. Akcionári VSŽ.