Argentina - Faltys, Jiří
Stručná hospodársko-ekonomická charakteristika Argentíny. Úspechy hospodárskej politiky. Podmienky pre podnikanie v Argentíne. Vzájomné zahranično-obchodne vzťahy Argentíny a Česka.