Stavební kameny konkurenční strategie - Stýblo, Jiří
V súčasnej dobe väčšina podnikov vyhľadáva rezervy, realizuje reengineering, totálne riadenie akosti TQM, benchmarking a p. Nový pohľad na konkurenčnú stratégiu podniku. Medziprocesná a medzifunkčná integrácia. Praktické príklady úspešných firiem.