Holdingová organizačná štruktúra - Thomasová, Elena
Vymedzenie pojmu holding. Poslanie a funkcia holdingu. Druhy holdingov. Rozhodovacie právomoci holdingovej korporácie. Výhody a nevýhody holdingového usporiadania.