Pred likvidáciou dostane prednosť reštrukturalizácia z návrhu vládneho programu reštrukturalizácie vybraných bánk a reštrukturalizácie podnikového sektora - Podstupka, Ivan
Ciele vládneho materiálu reštrukturalizácie vybraných bánk a príčiny vyhrotenia problému. Navrhované princípy riešenia nepriaznivej situácie bánk. Zdrojové krytie procesu reštrukturalizácie. Opravné položky NBS a ich možné transferovanie do bánk. Princípy riešenia pre podniky a ich finančné zdroje. Postup reštrukturalizácie podnikov.