Inovačný personálny rozvoj - Mach, Jaroslav
Štýl riadenia finančných inštitúcií. Zlepšenie výkonu jednotlivých zamestnancov. Nové hodnoty a formy správania zamestnancov. Rozvoj manažmentu - trvalá úloha strategického vedenia banky. Každý zamestnanec je spolumanažér organizácie. (Pokračovanie v č. 9/99).