Výdavky na reprezentáciu, propagáciu, sponzorstvo, dary a vecné výhry v reklamných súťažiach a ich zdaňovanie - Fehér, Július
Niektoré dôležité momenty, ktoré majú daňové súvislosti pri posudzovaní výdavkov na reprezentáciu, sponzorstvo, dary a vecné výhry v reklamných súťažiach. Obsahové vymedzenie pojmov. Výdavky na reprezentáciu. Sponzorské dary. Drobné propagačné predmety. Reklamné dary. Ceny a výhry v reklamných, verejných a športových súťažiach.