Sociálne zabezpečenie v znamení očakávaných demografických zmien - Rievajová, Eva
Dokončenie z č. 8/99. Prispôsobovanie sociálneho zabezpečenia požiadavkám zamestnanosti: daňové systémy a systémy sociálneho zabezpečenia priaznivejšie pre zamestnanosť, pružné systémy na riadenie prechodu z práce do dôchodku, prostredie pre dodatočné dôchodkové systémy, nový typ starostlivosti o staré osoby. (Príloha č. 9/99).