Daň z prevodu a prechodu nehnuteľností a daň z darovania v prípade zámennej zmluvy - Dudáš, Ján
Objasnenie problémov vznikajúcich pri priznávaní a platení dane z prevodu a prechodu nehnuteľností. Ilustrácia tohto problému na konkrétnom príklade. Spôsob zdanenia daňou z prevodu a prechodu nehnuteľností. Určenie správcu dane. Aplikácia zákona č. 318/1992 Zb. Daň z darovania z doplatku ceny.