Novelizácia smeruje k zefektívneniu mechanizmu daňového konania - Benčík, Patrik
V septembri nadobudol účinnosť zákon č. 219/1999 Z.z., ktorý je poslednou novelizáciou zákona č. 511/1992 Zb. o správe daní a polatkov. Definície základných pojmov. Zrušenie zákona č. 212/1992 Zb. o sústave daní. Inštitút daňovej kontroly. Opakovaná daňová kontrola.