Účtovné odpisy investičného majetku v nezárobkových a neziskových organizáciách - Laszová, Viera
Povinnosť odpisovať investičný majetok podľa par. 28 zákona o účtovníctve. Daňové odpisy. Povinnosť účtovných jednotiek odpisovať investičný majetok. Rozdiely medzi účtovnými a daňovými odpismi. Odpisovanie v sústave jednoduchého účtovníctva. Dodatočný výpočet odpisov.