Bez štátnych dotácií poľnohospodári neprežijú - Mäsiarová, Terézia
Ministerstvo pôdohospodárstva SR po dohode s Ministerstvom financií SR vydalo 16. apríla 1999 Výnos č. 928/2/1999-100 z 18. februára 1997 v znení posledného výnosu č. 2214/1998-100 z 12. sept. 1998. Rámcové oboznámenie s dotáciami o ktorých ide vo výnose. Podmienky na poskytnutie dotácií. Druhy dotácií v poľnohospodárstve.