DDP Stabilita - alternatíva k dôchodkovému systému
Systém doplnkového dôchodkového poistenia. Tento druh poistenia ponúka Doplnková dôchodková poisťovňa Stabilita (vznikla 5.12.1997). Ponúka tieto dávky doplnkového dôchodkového poistenia: doplnkový starobný dôchodok, doplnkový invalidný dôchodok, výsluhový dôchodok, pozostalostný dôchodok, jednorazové vyrovnanie, odstupné. (Príloha č. 9/99).