Hospodárenie Chemka ovplyvňuje prepad svetových cien produktov - Čikovský, Konštantín
Hospodárenie Chemka, a.s. Strážske v januári-septembri 1999. Porovnanie s predchádzajúcimi rokmi. Prepad cien v r. 1998. Vývoz, dovoz, tržby, pohľadávky. Perspektíva členenia podniku na dcérske spoločnosti. Problematika znečisťovania životného prostredia. Počet zamestnancov.