Zákon z 24. augusta 1999 č. .../1999 Z.z., ktorým, sa mení a dopĺňa zákon Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. ...
Znenie zákona č. .../1999 Z.z. z 24. augusta 1999, ktorým sa mení a dopĺňa zákon SNR č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov a ktorým sa menia niektoré ďalšie zákony.