Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon o správe daní a poplatkov
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa novelizuje zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov. Odôvodnenie jednotlivých novelizovaných ustanovení v osobitnej časti dôvodovej správy.