Vyhláška Ministerstva hospodárstva Slovenskej republiky č. 15/1998 Z.z. o podmienkach udeľovania úradného povolenia na dovoz a vývoz tovaru a služieb ...
Znenie vyhlášky MH SR č. 15/1998 Z.z. o podmienkach udeľovania úradného povolenia na dovoz a vývoz tovaru a služieb v znení neskorších predpisov a vyhlášky č. 163/1999 Z.z. Prílohy A,B,C,D,F,G,H. Zoznam tovaru podliehajúceho licenčnému konaniu pri dovoze a vývoze. Žiadosti o povolenie a udelenie licencie na dovoz a vývoz tovaru.