Životné poistenie poisťovne podliehajú štátnemu dozoru - Pospíšilová, Pavla
Pokračovanie článku: Zmiešané životné poistenie. Členenie životných poistení podľa možnosti podielu na zisku. Členenie životných poistení v závislosti od počtu poistených osôb.