Živnostenské spoločenstvá - Krasnovský, Branislav
Význam živnostenských spoločenstiev v histórii. Aktivity živnostenských spoločenstiev vo vzdelávacej a humanitnej oblasti. Štruktúra a členská základňa živnostenských spoločenstiev. Organizácia spoločenstva a jeho postavenie.