Trh s nábytkom chorľavie - Tytykalová, Halka
Situácia na slovenskom maloobchodnom trhu s nábytkom. Tri kategórie nábytkárskych predajní v SR. Predajne nábytku prevažne v prenajatých priestoroch. Dodávatelia odmietajú komisionálny predaj. Výhľady obchodu s nábytkom na najbližšie obdobie. Hlavné dôvody súčasnej situácie.