Problémy trhu práce v Európskej únii - Stanek, Vojtech
Všeobecné tendencie vo vývoji trhu práce EÚ. Miera nezamestnanosti v EÚ. Prístupy k riešeniu problémov trhu práce v EÚ. Mobilita pracovných síl. Podiel zamestnanosti podľa jednotlivých sektorov. Minimálna mzda v EÚ.