Samospráva musí byť efektívnejšia - Polakovič, Ivan
Podstata reformy verejnej správy. Decentralizáciou kompetencií sa presunie do samosprávy asi 50 miliárd korún. Štruktúra osídlenia v SR. Zahraničné príklady rozdelenia niektorých kompetencií vo verejnej správe. Výdavky na aparát štátnej správy na okresnom stupni.