Štátna správa pýta viac - Polakovič, Ivan
Úradníci spotrebujú viac než sú možnosti ekonomiky. Vývoj počtu úradníkov štátnej správy. Pojem spotreba štátnej správy a ukazovatele efektívnosti verejnej správy. Kompetencie miestnej samosprávy. Integračné procesy na severe Európy. Diskusia o optimálnej veľkosti obce.