Verejné obstarávanie s novými pravidlami - Lesajová, Tatjana
Kritika zadávania verejných zákaziek na obstarávanie prác, tovarov a služieb zo strany Medzinárodného menového fondu a Organizácie pre ekonomickú spoluprácu a rozvoj. Vznik Úradu pre verejné obstarávanie od 1.1.2000, jeho činnosť a organizačná štruktúra. Metódy obstarávania podľa pripravovaného zákona o verejnom obstarávani.