Zlato stratilo "zlaté dno" - Sotník, Alexander
Oživenie ekonomiky vo svojom dôsledku poškodzuje zlato, pretože ponúka výhodnejšie kapitálové investície. Trh so zlatom, najväčší svetový producenti zlata. Zlatý poklad svetových štátnych inštitúcií v roku 1998.