Zatracované aj ospevované maloobchodné značky - Hinková-Dibarborová, Andrea
Definícia maloobchodnej značky. Dôvody vzniku maloobchodných značiek. Delenie maloobchodných značiek (ďalej MOZ): klasické MOZ, MOZ totožná s názvom reťazca, diskontná MOZ, značka rezervovaná pre vybraný reťazec. Maloobchodné značky vo svete a na Slovensku.