Diskusia o energetickej politike SR - Vlha, Jozef
Z obsahu: Verejné pripomienkovanie energetickej politiky je svojím rozsahom prvé na Slovensku. Spotreba energie rastie aj v štátoch EÚ, tam ju však sprevádza pokles energetickej náročnosti. Energetická náročnosť slovenského priemyslu je deväťkrát vyššia ako v EÚ. Audit zahraničného úradu pre jadrovú bezpečnosť o V-1 neexistuje. Po otvorení sa trhu s elektrickou energiou nastanú pre Mochovce ťažké časy. Koľko vlastne stáli prvé dva mochovské bloky.