Komentár k zákonu č. 188/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 212 - Šmatlák, Martin
Komentár k zákonu č. 188/1999 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon NR SR č. 212/1995 Z.z. o koncesionárskych poplatkoch a o zmene zákona č. 468/1991 Zb. o prevádzkovaní televízneho a rozhlasového vysielania v znení neskorších predpisov. Zoznam súvisiacich predpisov a ich noviel k 1.9.1999.