Vyhláška č. 118/1999 Z.z. Ministerstva financií Slovenskej republiky ...
Znenie vyhlášky č. 118/1999 Z.z. Ministerstva financií SR z 28. mája 1999 o dovoznej prirážke v znení vyhlášky č. 126/1999 Z.z. a vyhlášky č. 208/1999 Z.z. Prílohy k vyhláške č. 208/1999 Z.z.