Peniaze a ich hodnota prijmite rady finančného poradcu (2) - Kelenyei, Henrich
Hodnota peňazí, uchovávanie hodnoty. Fungovanie princípov ponuky a dopytu. Cenové deformácie v období centrálne plánovaného hospodárstva. Cena peňazí po prechode na trhovú ekonomiku. Pomer úrokovoj miery a inflácie.