Metodický pokyn k zostaveniu prehľadu peňažných tokov - Ivaničová, Helena
Ministerstvo financií SR vydáva metodický pokyn č. 5007/1999-92 15. febr. 1999 k zostaveniu prehľadu peňažných tokov v nadväznosti na Opatrenie MF SR zo 16. novembra 1998 č. 3098/1998-KM, ktorým sa mení a dopĺňa Opatrenie MF SR z 15. novembra 1993 č. 65/277/1993, ktorým sa ustanovuje obsah prílohy tvoriacej súčasť účtovnej závierky podnikateľov. Metódy vykazovania peňažných tokov. Peňažné toky zo základných podnikateľských činností.