Podávanie správ Strediskom cenných papierov - Čentéš, Jozef
Subjekty pôsobiace na finančnom trhu na území Slovenskej republiky. Pôsobnosť Strediska cenných papierov. Informácie o cenných papieroch. Povinnosť Strediska cenných papierov podať správu o utajovaných údajoch orgánom činným v trestnom konaní (súd, prokuratúra, vyšetrovateľ a policajný orgán). Od 1. júla 1999 nadobudla účinnosť právna úprava podávania utajovaných správ strediskom.