V druhom polroku sa očakáva hospodárske spomalenie - Suďa, Pavol
Prognózy rastu HDP v roku 1999. Vývoj spotreby domácností, domáceho dopytu. Vývoj miery nezamestnanosti. Prognózy o výške regulovaných cien. Vývoj miery inflácie. Výška nájomného. Pohyb cenovej hladiny.