Vznikla asociácia public relations agentúr - Babitzová, Eva
Transformácia Asociácie public relations SR (APRSR) z asociácie jednotlivcov na asociáciu agentúr, pričom združuje aj jednotlivcov. Z histórie APRSR, ciele APRSR. Aktuálnosť otázok profesionality, pravidiel a etiky v oblasti public relations (PR). Česká Asociácia PR agentúr (APRA) - potreba vypracovať súbor štandardov kvality, vychádzajúc z medzinárodných štandardov. Problematika etiky v public relations. APRSR prijala svoj etický kódex.