Plánování na norský způsob - Balcar, Jan
Jedným z hlavných dôvodov ekonomickej prosperity a stability Nórska je dlhodobé strategické plánovanie. Zostavovanie dlhodobých programov. Ciele vlády v dlhodobom programe. Zamestnanecká, priemyselná, vzdelávacia, kultúrna a výskumná politika.