Možnosti měření inflačních očekávání na českém finančním trhu - Matalík, Ivan
Informácie o finančných očakávaniach ekonomických sektorov patria k štandardným informáciám centrálnej banky pre rozhodovanie pri tvorbe menovej politiky. Charakteristika českého finančného trhu. Odvodzovanie inflačných očakávaní na základe analýzy reálnej úrokovej sadzby. Odvodzovanie inflačných očakávaní na základe analýzy rozpätia výnosovej krivky.