Živnostenský zákon - Horvatová, Katarína
Úplné znenie a aktualizovaný komentár k jednotlivým ustanoveniam zákona č. 455/1991 Zb. Komentár reaguje v konkrétnych otázkach a odpovediach na nedostatky a problémy vyskytujúce sa v praxi. Cenným doplnkom sú vzory podaní.