Zvyšovanie cien a obchodná stratégia firiem - Oláh, Michal
Zmysel a opodstatnenie regulovaných cien v transformačnom procese. Spôsoby regulácie cien. Odvetvia s regulovanými cenami. Programové zámery v oblasti regulovaných cien. Riadenie úprav regulovaných cien. Zmeny cien za elektrickú energiu a ich dopad. Tabuľkový prehľad zvyšovania cien a rady pre podnikateľov ako sa s týmto javom vyrovnať.