Sladké a drahé chute - Augustín, Martin
História čokolády. Výroba čokolády a jej zloženie. Rozdelenie čokoládových cukroviniek. Situácia na slovenskom trhu cukroviniek. Podiely domácich a zahraničných výrobcov na trhu. Dovoz a vývoz čokoládových cukroviniek. Najúspešnejší výrobcovia na Slovensku. Predaj rôznych druhov čokolád v percentách.