Obchodné spoločnosti po novele Obchodného zákonníka - Ovečková, Oľga
Novelou Obchodného zákonníka uskutočnenou zákonom č. 127/1999 Z.z. sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991 Zb. Nová právna úprava prináša pre subjekty obchodnoprávnych vzťahov rad nových povinností, ktoré je potrebné pod hrozbou sankcie v stanovenej lehote splniť, ale prináša aj nové opatrenia, ktoré je možné využiť.